Cuvinte pentru un început...

Setea de cunoaștere este atât o binecuvântare, cât și un blestem. Prin diverse metode, suntem capabili să privim dincolo de păturile superficiale ale existenței pentru răspunsurile celor mai arzătoare întrebări. Astfel putem evolua, ne putem depăși condiția, dar durerea căderii în cele mai întunecate colțuri ale realității poate semăna numai dezastru. Spre deosebire de alte sisteme oculte unde adeptul umblă pe cărări pavate și luminoase, la adăpostul siguranței și păcii, în sistemele Căii Stângi, adeptul este singur, în locuri sălbatice, neumblate. Cele mai mari comori se află ascunse în Întuneric, puțini le găsesc, iar și mai puțini le dobândesc. La rădăcinile Copacului Mizantropiei, dezbrăcat de tot ceea ce este uman, adeptul îi culege roadele. Numai atunci se va rupe de creația ce l-a ținut captiv în iluzii; în moarte și extaz, se eliberează.

sâmbătă, 11 mai 2013

Orgie cu impotenți și întuneric de duzină



Totul trebuie să dispară. Să se risipească în inexistență, dizolvat de puritatea Haosului. Orice emanație cauzală tânjește în esența ei după rădăcina primordială, locul ei neatins de ceea ce e iluzoriu și efemer.
 
c
Te vei uita în tine prin prisma a ceea ce ești cu adevărat, și nimic altceva nu va mai conta; te vei cunoaște profund și extatic. În zenitul propriei săvârșiri, vei muri în ego. Și te vei naște. Până acum, de teamă, de slăbiciune, te-ai ținut în frâu. Ești o ființă putredă, ca toate celelalte. Dar vreau să întâlnești libertatea smintiților, a celor ce și-au găsit întunericul, să plângi în agonia nebuniei și să vezi ceea ce ți-a fost ascuns.
 

                                                                       7            7

                                                                               7

Moral, etic, normal. Îți regurgitezi aroganța până plesnești. Ființă artificială, Homo Sapiens urăște și iubește, nu din vigoare, ci din teamă și slăbiciune. Este experimentul nereușit al naturii. Iubește o bucată de pământ delimitată printr-o convenție și urăște oamenii care au alte preferințe – o victimă a spiritului de turmă. Infatuat și sec, sprijinindu-se pe ceva din exterior, există pentru a fi distrus sau castrat. Dar oamenirea a devenit o mare orgie a impotenților, de aceea, în așa-zisa lume civilizată, degradarea genetică devine o problemă din ce în ce mai serioasă. Totul se întoarce împotriva lor, iar până la urmă, ceva mai puternic le va lua locul.


Pseudo-spiritualitate new age și întuneric comercial. Omul mediocru e mulțumit. Înghite ca un câine înfometat tot ce i se dă și este ușor pentru el. La un moment dat îi va sta în gât. Moralitatea nu are legătură cu spiritualitatea, ba dimpotrivă, lipsa oricăror restricții morale întoarce omul la statutul său organic, iar prin acesta își poate declanșa adevăratul întuneric. Natura îi premiază pe cei puternici și apți, nu pe cei drepți. Dreptatea e o iluzie penibilă în spatele căreia se ascund impotenții. Lipsiți de vigoare și plini de zgomot, vor fi sfâșiați de furia celor cu adevărat puternici, supraviețuitorii, cei neînfrânți de iluzia virtuțiilor, cei care nu se mint și nu își neagă natura.


Depresia se metamorfozează în agonie, apoi în furie. Se declanșează din sacrale, urcă în excitații erotice și nebunie, explodează violent, atinge forța lăuntrică, se aprinde paroxismal, împrăștie blestemul și se expandează spiralat în anti-existență. Dincolo de orice limită și lege, ești Tu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu